Skip to main content

Nieuws

20 januari 2022

WIJ ZIJN OPEN!

Na maanden van voorbereiding openen wij (Sam, Tim en Robin) vandaag met trots de eerste echte DJ School van Tilburg!

Vanuit ‘The Rise’, pal langs de A58, staan wij vanaf nu klaar om jullie kennis te laten maken met het DJ vak en op te leiden tot professionele DJ. Maar ook als je geen ster ambities hebt ben je bij ons aan het juiste adres: wij geven namelijk ook workshops voor scholen, bedrijven en groepen. DJ’en is vooral plezier hebben en een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Klinkt dit jou als muziek in de oren? En wil je graag leren draaien in een gloednieuwe DJ studio? Bekijk dan snel onze website voor alle cursussen en workshops en schrijf je in!

Tot snel bij ons in de DJ booth!
Robin, Tim en Sam


Nieuwsarchief

 • EVEN VOORSTELLEN… 👋

  16 december 2021
  𝘿𝙚 𝙡𝙖𝙖𝙩𝙨𝙩𝙚 𝙫𝙤𝙤𝙧𝙨𝙩𝙚𝙡𝙧𝙤𝙣𝙙𝙚! 𝙈𝙚𝙚𝙩 𝙎𝙖𝙢! Hi! Ik ben Sam en kom net als de andere jongens ook uit Tilburg.Ik ben in tegenstelling tot Tim en Robin geen DJ docent, maar houd me meer bezig met zaken als commercie, boekhouding en technisch websiteonderhoud.Ik heb een grote passie voor dance muziek en ben mede om die reden […]
 • EVEN VOORSTELLEN… 👋

  25 november 2021
  𝙒𝙚 𝙝𝙚𝙗𝙗𝙚𝙣 𝙤𝙣𝙨 𝙣𝙤𝙜 𝙝𝙚𝙡𝙚𝙢𝙖𝙖𝙡 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙫𝙤𝙤𝙧𝙜𝙚𝙨𝙩𝙚𝙡𝙙! 𝙃𝙤𝙤𝙜 𝙩𝙞𝙟𝙙 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙧𝙤𝙣𝙙𝙟𝙚 𝙙𝙖𝙘𝙝𝙩𝙚𝙣 𝙬𝙞𝙟, 𝙗𝙚𝙜𝙞𝙣𝙣𝙚𝙣𝙙 𝙗𝙞𝙟 𝙍𝙤𝙗𝙞𝙣! Hey! Ik ben Robin, 28 jaar en woon natuurlijk in Tilburg. Voor DJ School 013 ben ik bedenker en oprichter, DJ docent en daarnaast houd ik me vooral met de marketing bezig van onze onderneming. Mensen helpen en […]
 • EVEN VOORSTELLEN… 👋

  25 november 2021
  𝙏𝙞𝙟𝙙 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙣𝙞𝙚𝙪𝙬𝙚 𝙫𝙤𝙤𝙧𝙨𝙩𝙚𝙡𝙧𝙤𝙣𝙙𝙚! 𝙈𝙚𝙚𝙩 𝙏𝙞𝙢! Jo! Mijn naam is Tim en draai zelf onder de naam Lambue. Ik ben 26 jaar oud en woon ook in Tilburg. Mijn passie is het vermaken van mensen met muziek. Ook heb ik het altijd al tof gevonden om mijn kennis te delen met anderen. Hier krijg […]
 • WIJ ZIJN OPEN!

  24 november 2021
  Na maanden van voorbereiding openen wij (Sam, Tim en Robin) vandaag met trots de eerste echte DJ School van Tilburg! Vanuit ‘The Rise’, pal langs de A58, staan wij vanaf nu klaar om jullie kennis te laten maken met het DJ vak en op te leiden tot professionele DJ. Maar ook als je geen ster ambities […]