Skip to main content

DJ Workshops voor scholen

DJ Workshop voor Scholen

Soorten DJ's

Muziek is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Het heeft een positief effect op je emoties, verbetert de taalontwikkeling en door het ritmische karakter van muziek bevordert het ook de motorische vaardigheden.

Een DJ workshop of demonstratie is een superleuke en leerzame toevoeging voor scholen voor bijvoorbeeld een muziekles of activiteitenweek. Tijdens de workshop laten we zien wat een DJ precies is en wat hij of zij zoal doet. Na deze introductie mogen de kinderen zelf achter de knoppen plaatsnemen om de DJ tafel te ontdekken.

Wij als DJ School 013 hebben geen vaste invulling van een workshop voor scholen. Graag zouden wij specifieke wensen en doelen van tevoren bespreken, waarbij wij passende input kunnen geven. We passen de diepgang van de workshop uiteraard aan aan de leeftijd van de scholieren. 

Geef jij les op een school in de omgeving van Tilburg, Breda, Den Bosch of Eindhoven? Laat het ons weten, we bespreken graag de mogelijkheden!

Download hier de flyer: DJ Workshops voor scholen

Voordelen

DJ School 013

(muzikale) ontwikkeling

Bezig zijn met muziek heeft een positief effect op veel verschillende vlakken, zoals emotie, taalontwikkeling en motorische vaardigheden.

Leerzame ervaring

Leer wat een DJ doet, hoe muziek is opgebouwd en ga daarna zelf aan de slag!

Activiteit vol plezier

Een workshop van DJ School 013 staat bovenal garant voor een hoop plezier!

MAATWERK

Voor scholen hebben wij geen vaste invulling. Vandaar dat we ook geen vaststaande prijs hanteren. Wij bespreken graag uw wensen.

”Wij waren erg enthousiast over de DJ-workshops van Robin. Vakmanschap, gezelligheid en topapparatuur zijn woorden die allemaal van toepassing zijn op DJ School 013. Alle kinderen hebben met een grote glimlach op hun gezicht kunnen ervaren hoe het voelt om een DJ te zijn. Een echte aanrader!”

Dennis (Leerkracht BS de Cocon Tilburg)

”Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij DJ School 013. Ze hebben een didactisch en pedagogisch sterk team waardoor leerlingen snel resultaat behalen. Hoe gaaf is het om muziek te maken waar je dagelijks naar luistert? Daar zorgt DJ School 013 voor!”

Jelle (Leerkracht Cobbenhagenlyceum Tilburg)

Contactformulier