Skip to main content

DJ Cursus Junior

DE LEUKSTE CURSUS VOOR KINDEREN

Is uw kind altijd met muziek bezig? Klinken er regelmatig harde beats door het huis? En is hij of zij helemaal gek van DJ’s? 

Dan is onze DJ Cursus Junior een superleuke en leerzame ervaring voor uw kind! Daarnaast is muziek ook erg belangrijk voor de ontwikkeling van een kind op zowel emotioneel als taalkundig en motorisch gebied. De DJ cursus is speciaal voor kinderen en is te volgen t/m 12 jaar. Het is zowel voor kinderen die meer willen leren over DJ’s als kinderen die zelf DJ willen worden. 

Het maakt niets uit of uw kind nog nooit achter een DJ set heeft gestaan of dat hij of zij misschien thuis al hard aan het oefenen is. Wij kunnen onze cursus aanpassen aan ieder instapniveau. 

DJ-Cursussen

DJ CURSUS JUNIOR

€199,-

De DJ Cursus Junior is een cursus speciaal voor kinderen t/m 12 jaar. De cursus bestaat uit het volgende: 

✓ 3 privélessen van 60 minuten
✓ Maak kennis met het DJ vak
✓ Officieel diploma
✓ 5% korting op vervolgcursus
✓ Toegang tot exclusieve community

Mocht er interesse zijn, nodigen we u en uw kind graag uit in de studio voor een vrijblijvende intake op onze DJ School in Tilburg. Ook leerlingen van buiten Tilburg zijn van harte welkom; onze DJ school is makkelijk te bereiken vanuit andere plaatsen als Breda, Den Bosch en Eindhoven. Tijdens deze intake maken we kennis, geven we een rondleiding en kijken we naar het huidige niveau van uw kind en maken we op basis daarvan een gericht lesplan.

Zijn jullie enthousiast? Mooi, dan plannen we meteen de eerste les in!

MAAK KENNIS MET HET DJ VAK

Tijdens de DJ Cursus Junior laten we zien wat een DJ allemaal doet en wat er zoal komt kijken bij het DJ vak. Dit doen we aan de hand van een aantal onderwerpen: 

  • Wat doet een DJ?
  • Hoe is muziek opgebouwd?
  • Uitleg en aansluiten van de apparatuur
  • Welke track kies je om te draaien?
  • Hoe mix je twee platen in elkaar over?
  • Alles wat je wilt weten over DJ’s!
logo klein tbv map

ONZE METHODE

Bij DJ School 013 wordt uw kind begeleid door professionele docenten met jarenlange ervaring in alle mogelijke DJ settingen. Muziek is onze passie en wij geloven dat het delen van kennis de wereld mooier maakt! 

Voor de DJ Cursus Junior hebben wij een methode ontwikkeld die een kind een introductie geeft in de DJ wereld en daarnaast alle basisvaardigheden leert met betrekking tot het ‘beatmixen’.  

Bij DJ School 013 geven we de voorkeur aan privébegeleiding zodat we volledige focus hebben op de ontwikkeling van de skills van uw kind. 

Als de leerling de DJ Cursus Junior helemaal heeft doorlopen is er de mogelijkheid om door te stromen naar de DJ Cursus Basic. De keuze hiervoor is uiteraard volledig vrij. Tijdens de DJ Cursus Basic gaan we de vaardigheden van uw kind verder ontwikkelen en gaan we dieper in op verschillende manier van mixen. Meer informatie over deze cursus vindt u hier.

VOORDELEN

VAN DJ SCHOOL 013

Professionaliteit

Les van professionele en gepassioneerde docenten met 10+ jaar ervaring

Hoogwaardige apparatuur

Wij werken enkel met A-apparatuur tijdens onze lessen

NETWERKEN

Regelmatig organiseren wij netwerkevenementen en krijg tevens toegang tot onze exclusieve community

Privé les

Bij voorkeur geven wij privé begeleiding zodat we volledige focus hebben op de ontwikkeling van een cursist

BRABANTSE GEZELLIGHEID

Ontwikkel je skills in een gezellige en informele sfeer

Potentiële opdrachten

Maak gebruik van ons netwerk en scoor boekingen en releases

Inschrijven DJ Cursus

    Vul hier je gegevens in: