Skip to main content

Nieuws

20 januari 2022

EVEN VOORSTELLEN… πŸ‘‹

π˜Ώπ™š π™‘π™–π™–π™©π™¨π™©π™š π™«π™€π™€π™§π™¨π™©π™šπ™‘π™§π™€π™£π™™π™š! π™ˆπ™šπ™šπ™© π™Žπ™–π™’!

Hi! Ik ben Sam en kom net als de andere jongens ook uit Tilburg.
Ik ben in tegenstelling tot Tim en Robin geen DJ docent, maar houd me meer bezig met zaken als commercie, boekhouding en technisch websiteonderhoud.
Ik heb een grote passie voor dance muziek en ben mede om die reden in dit project gestapt. De combinatie van ondernemen in de muziek en samenwerken met andere creatieve geesten maakt het erg leuk.

Het produceren van muziek is al lange tijd een grote hobby. Deze hobby liep uit in een gedeelde producerstudio die ik met veel plezier enkele jaren heb mogen hosten. Hier konden muzikanten voor een schappelijk budget samenwerken in een toffe muziekstudio. Helaas heeft de coronacrisis roet in het eten gegooid waardoor dit project tot zijn einde is gekomen.

Het idee voor het opzetten van een DJ school zat al een tijdje in mijn hoofd, maar was tot dusver nog niet van de grond gekomen. Dankzij het enthousiasme en de gedrevenheid van Robin en Tim hebben we met dit idee een nieuwe invulling kunnen geven aan de oude producerstudio, met DJ School 013 tot gevolg!
Mocht je interesse hebben om eens in de DJ booth te stappen en je skills te ontwikkelen, stuur me dan zeker even een berichtje!


Nieuwsarchief

 • EVEN VOORSTELLEN… πŸ‘‹

  16 december 2021
  π˜Ώπ™š π™‘π™–π™–π™©π™¨π™©π™š π™«π™€π™€π™§π™¨π™©π™šπ™‘π™§π™€π™£π™™π™š! π™ˆπ™šπ™šπ™© π™Žπ™–π™’! Hi! Ik ben Sam en kom net als de andere jongens ook uit Tilburg.Ik ben in tegenstelling tot Tim en Robin geen DJ docent, maar houd me meer bezig met zaken als commercie, boekhouding en technisch websiteonderhoud.Ik heb een grote passie voor dance muziek en ben mede om die reden […]
 • EVEN VOORSTELLEN… πŸ‘‹

  25 november 2021
  π™’π™š π™π™šπ™—π™—π™šπ™£ 𝙀𝙣𝙨 π™£π™€π™œ π™π™šπ™‘π™šπ™’π™–π™–π™‘ π™£π™žπ™šπ™© π™«π™€π™€π™§π™œπ™šπ™¨π™©π™šπ™‘π™™! π™ƒπ™€π™€π™œ π™©π™žπ™Ÿπ™™ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™šπ™šπ™£ π™§π™€π™£π™™π™Ÿπ™š π™™π™–π™˜π™π™©π™šπ™£ π™¬π™žπ™Ÿ, π™—π™šπ™œπ™žπ™£π™£π™šπ™£π™™ π™—π™žπ™Ÿ π™π™€π™—π™žπ™£! Hey! Ik ben Robin, 28 jaar en woon natuurlijk in Tilburg. Voor DJ School 013 ben ik bedenker en oprichter, DJ docent en daarnaast houd ik me vooral met de marketing bezig van onze onderneming. Mensen helpen en […]
 • EVEN VOORSTELLEN… πŸ‘‹

  25 november 2021
  π™π™žπ™Ÿπ™™ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™šπ™šπ™£ π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™š π™«π™€π™€π™§π™¨π™©π™šπ™‘π™§π™€π™£π™™π™š! π™ˆπ™šπ™šπ™© π™π™žπ™’! Jo! Mijn naam is Tim en draai zelf onder de naam Lambue. Ik ben 26 jaar oud en woon ook in Tilburg. Mijn passie is het vermaken van mensen met muziek. Ook heb ik het altijd al tof gevonden om mijn kennis te delen met anderen. Hier krijg […]
 • WIJ ZIJN OPEN!

  24 november 2021
  Na maanden van voorbereiding openen wij (Sam, Tim en Robin) vandaag met trots de eerste echte DJ School van Tilburg! Vanuit β€˜The Rise’, pal langs de A58, staan wij vanaf nu klaar om jullie kennis te laten maken met het DJ vak en op te leiden tot professionele DJ. Maar ook als je geen ster ambities […]