Skip to main content

Nieuws

20 januari 2022

EVEN VOORSTELLEN… πŸ‘‹

π™’π™š π™π™šπ™—π™—π™šπ™£ 𝙀𝙣𝙨 π™£π™€π™œ π™π™šπ™‘π™šπ™’π™–π™–π™‘ π™£π™žπ™šπ™© π™«π™€π™€π™§π™œπ™šπ™¨π™©π™šπ™‘π™™! π™ƒπ™€π™€π™œ π™©π™žπ™Ÿπ™™ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™šπ™šπ™£ π™§π™€π™£π™™π™Ÿπ™š π™™π™–π™˜π™π™©π™šπ™£ π™¬π™žπ™Ÿ, π™—π™šπ™œπ™žπ™£π™£π™šπ™£π™™ π™—π™žπ™Ÿ π™π™€π™—π™žπ™£!

Hey! Ik ben Robin, 28 jaar en woon natuurlijk in Tilburg. Voor DJ School 013 ben ik bedenker en oprichter, DJ docent en daarnaast houd ik me vooral met de marketing bezig van onze onderneming. Mensen helpen en kennis delen is iets wat ik altijd erg leuk heb gevonden. Met meer dan 10 jaar DJ ervaring in allerlei verschillende settingen en muziekstijlen geloof ik de juiste vaardigheden in huis te hebben om mensen een hoop over het vak te kunnen vertellen en leren.

Ongeveer een jaar geleden kwam ik op het idee om een DJ school te openen en les te gaan geven aan zowel nieuw DJ talent als mensen die het gewoon leuk vinden om eens uit te proberen. Ik ben begonnen met alles wat ik wist over het draaien uit te schrijven en begon langzaam een lesprogramma te ontwikkelen. β€˜β€™Wat is interessant en wat moet ik mijn studenten sowieso meegeven?’’ Het DJ vak is namelijk zoveel meer dan alleen weten wat welk knopje doet.

Terwijl ik hiermee bezig was raakte ik hierover in gesprek met Tim, die vertelde dat hij zelf ook plannen had om les te gaan geven. We besloten om de krachten te bundelen en samen hieraan verder te werken. Afgelopen winter kwam ook Sam in beeld die dit een interessant project leek. De klik was meteen goed en samen zijn we het avontuur aangegaan waarna we 1 november 2021 dus officieel onze deuren hebben geopend.

Ik heb ontzettend veel zin in dit project en ben zeer benieuwd wat er allemaal staat te gebeuren in de toekomst! Let’s go! πŸ”₯


Nieuwsarchief

 • EVEN VOORSTELLEN… πŸ‘‹

  16 december 2021
  π˜Ώπ™š π™‘π™–π™–π™©π™¨π™©π™š π™«π™€π™€π™§π™¨π™©π™šπ™‘π™§π™€π™£π™™π™š! π™ˆπ™šπ™šπ™© π™Žπ™–π™’! Hi! Ik ben Sam en kom net als de andere jongens ook uit Tilburg.Ik ben in tegenstelling tot Tim en Robin geen DJ docent, maar houd me meer bezig met zaken als commercie, boekhouding en technisch websiteonderhoud.Ik heb een grote passie voor dance muziek en ben mede om die reden […]
 • EVEN VOORSTELLEN… πŸ‘‹

  25 november 2021
  π™’π™š π™π™šπ™—π™—π™šπ™£ 𝙀𝙣𝙨 π™£π™€π™œ π™π™šπ™‘π™šπ™’π™–π™–π™‘ π™£π™žπ™šπ™© π™«π™€π™€π™§π™œπ™šπ™¨π™©π™šπ™‘π™™! π™ƒπ™€π™€π™œ π™©π™žπ™Ÿπ™™ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™šπ™šπ™£ π™§π™€π™£π™™π™Ÿπ™š π™™π™–π™˜π™π™©π™šπ™£ π™¬π™žπ™Ÿ, π™—π™šπ™œπ™žπ™£π™£π™šπ™£π™™ π™—π™žπ™Ÿ π™π™€π™—π™žπ™£! Hey! Ik ben Robin, 28 jaar en woon natuurlijk in Tilburg. Voor DJ School 013 ben ik bedenker en oprichter, DJ docent en daarnaast houd ik me vooral met de marketing bezig van onze onderneming. Mensen helpen en […]
 • EVEN VOORSTELLEN… πŸ‘‹

  25 november 2021
  π™π™žπ™Ÿπ™™ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™šπ™šπ™£ π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™š π™«π™€π™€π™§π™¨π™©π™šπ™‘π™§π™€π™£π™™π™š! π™ˆπ™šπ™šπ™© π™π™žπ™’! Jo! Mijn naam is Tim en draai zelf onder de naam Lambue. Ik ben 26 jaar oud en woon ook in Tilburg. Mijn passie is het vermaken van mensen met muziek. Ook heb ik het altijd al tof gevonden om mijn kennis te delen met anderen. Hier krijg […]
 • WIJ ZIJN OPEN!

  24 november 2021
  Na maanden van voorbereiding openen wij (Sam, Tim en Robin) vandaag met trots de eerste echte DJ School van Tilburg! Vanuit β€˜The Rise’, pal langs de A58, staan wij vanaf nu klaar om jullie kennis te laten maken met het DJ vak en op te leiden tot professionele DJ. Maar ook als je geen ster ambities […]