Skip to main content

Nieuws

20 januari 2022

EVEN VOORSTELLEN… πŸ‘‹

π™π™žπ™Ÿπ™™ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™šπ™šπ™£ π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™š π™«π™€π™€π™§π™¨π™©π™šπ™‘π™§π™€π™£π™™π™š! π™ˆπ™šπ™šπ™© π™π™žπ™’!

DJ Lambue (Tim)

Jo! Mijn naam is Tim en draai zelf onder de naam Lambue. Ik ben 26 jaar oud en woon ook in Tilburg. Mijn passie is het vermaken van mensen met muziek. Ook heb ik het altijd al tof gevonden om mijn kennis te delen met anderen. Hier krijg ik namelijk veel energie van.

Zelf ben ik op mijn 15e begonnen met draaien, alhoewel het toen nog niet echt β€œdraaien” was. Voor draaitafels moest ik eerst even sparen. Wel was ik altijd β€œin-charge” over de jackkabel in de auto en de iTunes afspeellijst die we opzette voordat we gingen stappen. Ook ging mijn hele familie er altijd vanuit dat ik de muziek regelde als we op vakantie gingen, en ze hadden inderdaad gelijk; ik zorgde inderdaad voor de gebrande CD’s.

Vanaf mijn 16e had ik mijn eerste draaitafels. Je kan dus zeggen dat ik meer dan 10 jaar ervaring heb met DJ’en. Het pad dat ik heb bewandeld als DJ wil ik voor geen goud ruilen: wat een avontuur! Hoe je eerst begint in je slaapkamer, en vanuit daar naar de kroeg gaat, daarna naar clubs, daarna naar festivals en zelfs naar het buitenland! Mijn ervaringen wil ik graag delen met mensen die net zo gepassioneerd zijn over muziek als ik.

Herken jij jezelf in mijn verhaal, of spreekt je dit erg aan? En ben je benieuwd hoe een les er bij ons aan toe gaat? Boek dan een proefles via de website en wie weet ben ik binnenkort jouw nieuwe mentor!

Inschrijven


Nieuwsarchief

 • EVEN VOORSTELLEN… πŸ‘‹

  16 december 2021
  π˜Ώπ™š π™‘π™–π™–π™©π™¨π™©π™š π™«π™€π™€π™§π™¨π™©π™šπ™‘π™§π™€π™£π™™π™š! π™ˆπ™šπ™šπ™© π™Žπ™–π™’! Hi! Ik ben Sam en kom net als de andere jongens ook uit Tilburg.Ik ben in tegenstelling tot Tim en Robin geen DJ docent, maar houd me meer bezig met zaken als commercie, boekhouding en technisch websiteonderhoud.Ik heb een grote passie voor dance muziek en ben mede om die reden […]
 • EVEN VOORSTELLEN… πŸ‘‹

  25 november 2021
  π™’π™š π™π™šπ™—π™—π™šπ™£ 𝙀𝙣𝙨 π™£π™€π™œ π™π™šπ™‘π™šπ™’π™–π™–π™‘ π™£π™žπ™šπ™© π™«π™€π™€π™§π™œπ™šπ™¨π™©π™šπ™‘π™™! π™ƒπ™€π™€π™œ π™©π™žπ™Ÿπ™™ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™šπ™šπ™£ π™§π™€π™£π™™π™Ÿπ™š π™™π™–π™˜π™π™©π™šπ™£ π™¬π™žπ™Ÿ, π™—π™šπ™œπ™žπ™£π™£π™šπ™£π™™ π™—π™žπ™Ÿ π™π™€π™—π™žπ™£! Hey! Ik ben Robin, 28 jaar en woon natuurlijk in Tilburg. Voor DJ School 013 ben ik bedenker en oprichter, DJ docent en daarnaast houd ik me vooral met de marketing bezig van onze onderneming. Mensen helpen en […]
 • EVEN VOORSTELLEN… πŸ‘‹

  25 november 2021
  π™π™žπ™Ÿπ™™ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™šπ™šπ™£ π™£π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™š π™«π™€π™€π™§π™¨π™©π™šπ™‘π™§π™€π™£π™™π™š! π™ˆπ™šπ™šπ™© π™π™žπ™’! Jo! Mijn naam is Tim en draai zelf onder de naam Lambue. Ik ben 26 jaar oud en woon ook in Tilburg. Mijn passie is het vermaken van mensen met muziek. Ook heb ik het altijd al tof gevonden om mijn kennis te delen met anderen. Hier krijg […]
 • WIJ ZIJN OPEN!

  24 november 2021
  Na maanden van voorbereiding openen wij (Sam, Tim en Robin) vandaag met trots de eerste echte DJ School van Tilburg! Vanuit β€˜The Rise’, pal langs de A58, staan wij vanaf nu klaar om jullie kennis te laten maken met het DJ vak en op te leiden tot professionele DJ. Maar ook als je geen ster ambities […]